Media Coverage

Nordic Unmanned in the media.
 • Nordic Unmanned tildelt utdanningspris

  Nordic Unmanned AS ble i sommer tildelt Tekna sin utdanningspris for 2020 ved Universitetet i Stavanger (UiS).

  View more

 • Schiebel Camcopter S-100 and Nordic Unmanned Monitor Ship Emissions for EMSA in Denmark

  Schiebel, together with partner Nordic Unmanned, is supporting the Danish Maritime Authority (DMA) and the Danish Environmental Protection Agency (DEPA) by using the CAMCOPTER S-100 to monitor ship emissions in Danish waters.

  View more

 • Sandnes-basert droneselskap oppbemannar i krisetid

  Koronakrisen gjer at arbeid som normalt blir gjennomført av menneske, blir erstatta av dronar. Det gir vekst for droneselskapet Nordic Unmanned AS.

  View more

 • Norsk droneselskap tredobler omsetningen

  Droneselskapet Nordic Unmanned tredobler omsetningen. De stopper ikke før de oppnår en vekst på 2.000 prosent fra 2018 til 2022.

  View more

 • Sandnes-selskap vil ha ansatte i permanent hjemmekontor

  SANDNES: Tiden med hjemmekontor gir varig endring for droneselskapet Nordic Unmanned. Ved fremtidige ansettelser vil de se etter arbeidstakere som utelukkende skal jobbe hjemmefra.

  View more

 • Nordic Unmanned tredoblet omsetningen: – Kommersialisering og forretningsmodell er avgjørende. Ikke teknologi

  Daglig leder Knut Roar Wiig mener teknologidrevne startups tenker altfor komplisert i teknologibruken, og glemmer at det er forretningsmodellen som skaper inntektene.

  View more

 • Skal erobre Europa med nye droneløsninger

  Nordic Unmanned overvåker europeiske kyster og norsk infrastruktur med sine droneløsninger. Nå skal selskapet, med Innovasjon Norge i ryggen, satse både i Norden og Europa.

  View more

 • Nordic Unmanned: Slik bygget de dronesuksessen

  På få år skapte fem kompiser fra Sandnes en internasjonal dronesuksess. Nordic Unmanned-sjef Knut Roar Wiig forteller hvordan de gjorde det.

  View more

 • Ny millionkontrakt til Nordic Unmanned

  - Vi er veldig stolte over avtalen, både fordi teamet i Nordic Unmanned nok en gang viser at vi kan levere de beste droneløsninger i Europa.
  Det sier Knut Roar Wiig etter å ha signert en ny millionavtale verdt nær 30 millioner kroner med EU`s maritime myndighet EMSA

  View more

 • Nordic Unmanned skal fly droneoppdrag for 135 millioner kroner

  Nordic Unmanned er et ektefødt barn av oljesmellen i 2014. Det ble startet av fem kamerater i Sandnes mens fire av dem var permittert fra oljebransjen. Nå har de fått et gigantisk gjennombrudd, og en anerkjennelse de håper skal lede frem til nye kontrakter.

  – Det ble en euforisk tur på byen, for å si det sånn. Vi har fått en av tidenes største dronekontrakter i Europa, på 14 millioner euro. Det er mer enn ti ganger omsetningen vår, sier Knut Roar Wiig, daglig leder i Nordic Unmanned.

  View more

 • Han ba kompisene i oljebransjen om en gründer-idé. Dette ble resultatet

  – Oljekrisen er en kjempefordel for oss, sier gründer.

  View more